Sitat av
moret
Som regel går det over temmelig fort.
Dette varierer veldig.
Jeg og fruen spiste Hold-in eller hva det heter de "baguettene" med ost i skinke som er fryst i butikkene.
Begge 2 ble dårlig etter ca 30 minutter. Fruen kastet opp, fikk feber og ble syk i 2 dager.
Jeg fikk magesmerter, kraftig diare og var sykmeldt i 2 uker og hadde feber og var dårlig denne tiden. Hadde ikke fått virusinfeksjon.
Ifølge legen så er det sånn at hvis du kaster opp etter å blitt matforgiftet så får du ut alt det du har fått i deg og blir ikke dårlig lenge. Men hvis du ikke kaster opp så kan dette sitte i lenge og disse bakteriene kan da sitte i tarmen også i noen dager.
Når man da kontaktet de som produserer hold-in, så kunne vi ikke få erstatning pga at all maten var spist opp og de kunne da ikke få en prøve av denne for å bevise at det var dette vi ble dårlig av.
Så TS: Noen er veldig vrang med å gi erstatning når de ikke får en prøve av det du har spist for å finne bakterier. Men bakterier, det trur jeg ikke McDonalds har mangel på.