Tråd: Grenland folk
View Single Post
Trådstarter
20
Sitat av SaySo Vis innlegg
Hvor ofte blir man tatt for å kjøre for fort?
Det er på en måte sammenliknbart med det. Du kan kjøre på bilbane eller male lovlig. Du kan kjøre fortere enn det som er lovlig på vei. Da kommer det en del forhold inn i bildet som påvirker om du blir tatt for å kjøre for fort eller ikke (har du en varsler i bilen som melder ifra om fartskontroller og fotobokser? Kjenner du til hvor fotobokser er hvis du ikke har en varsler? Hvor hyppig kjører du for fort? På hvilken type vei kjører du for fort? Hvor mye for fort kjører du?).
Liknende forhold spiller en rolle i graffiti, men det handler kanskje mer om hvor dyktig du er til å være observant og hvor "streetsmart" du er, hvor kjapp du er til å male, hvor flink du er til å vurdere risiko og hvilken grad av risiko du er villig til å ta (maler du på vegg, t bane, trikk, tog, langs bilveien, uten eller med maskering, på dagtid eller natt eller begge deler osv).
De fleste som maler ulovlig som jeg har møtt har blitt tatt en eller flere ganger. Noe handler om dyktighet, noe handler om graden av risiko, noe handler om forberedelser og noe handler om flaks/uflaks. I tillegg så spiller graffiti kulturen inn og om du spør om å bli tatt for å male, eller om du inkluderer tyveri, rus, salg og alt annet som kan være en del av hva du foretar deg .
Vis hele sitatet...
Veldig bra forklaring! Tips til å bøffe? Vær så snill