View Single Post
Hjerneskadet Shitkid
CHillZoNE's Avatar
Sitat av Navnl0s Vis innlegg
Å kjøpe mac eller iPhone nå ville vært som å begynne å ronke med venstra.
Vis hele sitatet...
Utdyp? Jeg bruker nemlig begge, etter hvor sliten jeg er. Og tror kanskje denne ideologien kan gå igjen i flere ting.
Altså, det å tilpasse seg Lion eller ios er nok neppe så grusomt som alle skal ha det til. Man kan fint tilpasse seg og bruke begge to med høy effektivitet på under en uke. Hvorfor bytte vil noen spørre? Akkurat der kommer det ann på DEG som bruker/kjøper. Du vil neppe angre uansett valg. (Skal sies, fantastisk å slippe styret med virus, selvom jeg ikke har hatt et siden rundt 2005)

Jeg er Windows fantast, men klarer likevel å nyansere begge to, og se feilene hos begge plattformene. Begynner å bli usakelig lei fanboys på begge sider som tror de har rett. Ingen har rett, vi er alle forskjellige. (ikke hensiktet til dem)

F.eks, den funksjonen med å klikke på scrollehjulet, så sprer alle vinduene du har oppe seg utover skjermen er helt fantastisk!
Hvor er den i Windows? alt - tab vil vel noen si? Eller Win + tab? Det er fortsatt tungvindt.. I Lion er det 2 klikk så har du det vinduet du letet etter.
Med win 7 er evig spoling fram og tilbake med alt + tab for å finne det vinduet.

For å presissere en gang til:

Lion er helt fantastisk når det kommer til hurtigtaster og "arbeidsflyt" (enten det er fritid eller jobb)
Windows har i min verden absolutt best støtte mtp gaming, og jeg er vant til det. Det er også mest utbredt, og har alltid størst sannsynlighet for fungere ift. bedrifter etc.

Men når jeg skrev dette innlegget gikk jeg liksom tom for argumenter FOR Windows. De klarer ikke helt å være like effektive og fleksible på multitasking. Men det er min personlige mening.

Apple har en høy pris, og en flott kvalitet!
Men det er et sted Apple aldri vil klare å vinne meg, og det er tastaturene dems.
HP sine Probook/elitebook har i mine øyne en av verdens beste tastatur å skrive mye og effektivt på.

Jeg bytter titt og ofte vekk fra alle de andre pcene for å skrive på min Probook om det er oppgaver/innlegg etc. (skrev faktisk dette på probooken, fordi jeg viste det ble langt.)
Sist endret av CHillZoNE; 24. juni 2012 kl. 10:43.