View Single Post
Sitat av robz1 Vis innlegg
Tss.. Fakta snakker for seg selv, gjør det ikke? Gjennomsnittlig får en "hvit" familie 1-2 barn pr familie, mener å huske at en "farget" familie ligger på ca 6-9 barn gjennomsnittlig. Om det er noe som opprettholdes, så er det jo umulig at de ikke ender opp i flertall? Om det blir noe krig derimot, det er vanskelig å vite.

Hvis det etter et valg hvor nordmenn/kristene var i undertall plutselig ble påbudt for norske jenter å gå i burka, ville du startet "krig" da? Hmm..
Vis hele sitatet...
beklager, men statestiken din er bullshit. alt tyder på att invandrernes fødselsrater tilpasser seg norske i løpet av ett par generasjoner, og selv ikke første generasjon har i nærheten av like høye fødselsrater som du påstår. dessuten har du en logisk svikt når du snakker som om alle "fargede" er muslimer, majoriteten av afrikas befolkning er kristen, i likhet med majoriteten av invandrer befolkningen.

Sitat av ZombieShit Vis innlegg
Det er faktisk veldig enkelt, bare du setter til side de sosialistiske menneskerettighetene.
Vis hele sitatet...
ja de jævla menneskerettighetene, det er en skam. hvis vi bare hadde latt kloke mennesker som deg i makta kunne vi utvist alle negrene og muslimene, eller i det minste sørget for att de gikk med klær som viste deres religiøse ukorekthet, historisk sett har vi gode eksempler på hvor bra gule stjerner funker på dette området. og det er er en kjent sak att menneskerettighetene er oppfunnet av de sosialistiske vinnerne av WW2 som storbritania og USA. sosialister hele bunten.