View Single Post
Sitat av mo3 Vis innlegg
jeg sa TOPPmodeller til produsentene. Du linker til pcer som er gjenvunnet av plastikkposer og sprayet i svartfarge. Sjekk feks Lenovo sine toppmodeller, Thinkpad, eller HP sine elitebooks. Koster like mye med samme skjermstørrelse og hardware som Apples macbooks. Hvorfor? Jo, fordi det er bygd slik at det ikke detter i fra hverandre når man ser på den. Har en HP Pavilion, og bare hoppet fra de til probook i kvalitet, er helt ubeskrivelig. Du er en av de i verden som enda (dessverre) kjører blodtrimma Volvo 240 og tror den er bra fordi den er trimmet til 400 hester og tar moderne biler i fart og aks.
Vis hele sitatet...
Saa det du anser som toppmodeller er de maskinene som er laget i metall av noe slag og ser fancy ut, men har daarligere specs? Har selv hatt flere av disse gjenvunnede plastikkposene som du snakker om, og eneste grunnen til at jeg har byttet dem ut er fordi jeg ville ha hoeyere specs paa maskina. Har mistet mine Acer og Asus maskiner i bakken utallige ganger uten at det har skjedd noe.

Og den volvo-kommentaren kunne du fint spart deg for. Bil og PC har to helt forskjellige bruksomraader og det er derfor forskjellige kriterier som er grunnlag for valget. Jeg har ikke bruk for en blodtrimma 240 som kan dra forbi alt som er paa veien, jeg har bruk for en bil som er behagelig aa kjoere og som ser passe bra ut. Jeg HAR derimot bruk for en PC som har god ytelse, ikke en som taaler alt mulig rart og ser superbra ut.