View Single Post
Det du lærer på skolen skal selvsagt ikke utelukkende handle om hva man får bruk for i livet, og hele innlegget er en eneste stor selvmotsigelse.

Skolen skal gi en bred plattform for videre læring, og generelt sett ruste deg for å forstå samfunnet rundt deg. Når det gjelder både globale og lokale konfliktlinjer, og ikke minst forståelse av historien, er en viss innsikt i de dominerende religionene og livssynene en av de viktigste forutsetningene man kan ha. Dette vil du altså ha vekk? Samtidig som du tar til orde for innføring av programmering som eget fag? Hvor langt opp i ræven har du hodet egentlig? Enda du synes programmering er gøy, og det utvilsomt er viktig for oss, så er det da overhodet ingenting alle trenger å kunne. Om logikken din holdt vann ville vi måttet innføre alt fra bygg- til elektrofag på fagplanen, tenk hvordan vi hadde levd om vi ikke kunne bygge hus?

...Samtidig presterer du å si om kunst og håndverk "la de som ønsker det utvikle det i egen linje".... Hele posten din lukter egentlig bare grinete nerd, og den er ærlig talt så selvmotsigende og full av logiske brister at jeg ikke gidder bruke mer tid på den. Hadde blitt sittende i hele natt om jeg skulle tatt tak i alt det trengs å ta tak i her.