View Single Post
Sitat av Hater_mordin Vis innlegg
Hva han klarte å utrette:
Minst tre voldtekter i Oslo i helgen

Det blir også litt for lett å si. Men noen har ansvaret for at politiet ikke gjør jobben sin. Ansvaret har justisministeren. Han tok ikke ansvar.

/case closed
Vis hele sitatet...
Hva er det med at folk hele tiden skal drive og legge ansvar for ugjerninger på andre mennesker enn gjerningsmannen/mennene selv? Storberget har da hverken utrettet noen voldtekter eller terrorhandlinger for den saks skyld, ansvaret for ugjerningene ligger da på de som har utført de...

Storberget sitt ansvar var følgelig å jobbe for at denne typen ugjerninger ikke kunne/kan skje, men jeg kan fortsatt ikke se at det skal ha vært/er han sitt hovedansvar at slikt allikevel skjer. Vi er omtrent en håndfull millioner mennesker i dette landet, tror de fleste klarer å resonnere seg frem til at en av veldig mange grunner ikke kan ha oversikt over hver enkelt. Det er lett å se tegnene i etterkant, men skal man begynne heksejakt på alle som har en avvikende atferd så tror jeg neppe dette ville blitt populært.

Leser også at Trine Skei Grande presterer å si at det er flott at Storberget tar det symbolske ansvaret for 22.juli ved å gå av. Hun har tydeligvis ikke fått med seg at Storberget hadde planer om å gå av før 22.juli men at han som følge av hendelsene denne datoen ble sittende lengre.