View Single Post
Altså logikken er veldig enkel. Politiet tar deg inn til avhør fordi de mangler informasjon om noe. Altså det er noe de ikke vet.
Politiet måles på at de oppklarer ting, slik at dersom du fortsatt er uskyldig og forklarer deg i avhør og kommer til å nevne noe annet som er ulovelig så kan du banne på at du får forelegg for det også.

Dersom politiet vet at du har gjort noe galt så skriver de ut bot eller tar ut siktelse med en gang. Så det ENESTE lure man kan gjøre i en avhørssituasjon er å ikke si noe annet enn navn, alder, bopæl og stilling. Resten må man bare si at man ikke vil si noe om.

Den som avhører vil sikkert love både det ene og det andre av gull og grønne skoger, men sannheten er at det har denne personen ingen makt over. Det er det politijuristen som bestemmer. Så beste er å holde kjeft.

I op sitt tilfelle så blir nok en bot. Men det som svir er en utsettelse på førerkortet, dette vil nok bety at du ikke kan få førerkort på noe før du er 19-20 og vil ha problemer med å få førerkort på tyngre kjøretøy.