View Single Post
Ler meg i hjel.

Sitat av El Capitan Vis innlegg
Forresten fint å se at så mange synst det er greit at Lindorff holder på sånn. Spesielt på et "undergrunnsforum"
Vis hele sitatet...
Hvordan sånn? Lindorff er et selskap som utelukkende tjener penger på denne måten. Selvfølgelig er det "greit" at de "holder på sånn".

Fint at du innrømmer at du var en idiot som tok ut 8000 kroner som ikke var dine, og venter 6-7 år uten å gi tilbake et rødt øre. At du ikke har lyst å betale så mye renter hjelper fint lite. Så mye renter har det blitt. Deal wth it.

At du ikke er klar over hvordan "voksenlivet" funker etter så mange år er ganske utrolig. På tide å ta et oppgjør med deg selv og få betalt gjelden din.

Det der pisspreiket om at du må leve på gata hvis du skal avse 500 kroner i måneden kan du spare oss for. 500 kroner i måneden er en halvliter cola hver dag. Særlig når du står rakrygget og sier at du ikke gidder å jobbe for å tjene penger. Tror du virkelig du får sympati fra noen som helst her inne da? De fleste av oss her inne har både jobb og studier å tenke på.

Du har, som du selv er klar over, bæsjet skikkelig på leggen. Du slipper ikke unna, så jeg skjønner ikke hva du lurer på. Sett i gang og betal tilbake gjelden din før du ødelegger livet ditt! Og det er, tro det eller ei, ikke en overdrevet trussel. Sliter du så jævlig med økonomien så finner du deg en eller annen butikkasse å sitte i. Du må jobbe èn time i uka så tjener du over 500 kr/mnd i enhver dagligvarebutikk. Skjerp deg!